BLOG

7 Handige sexlessen voor één nacht

Nadat u dit hebt overleefd op uw eigen ervaring, zult u ten

minste 7 nuttige lessen kennen.

een. Je kunt echt geen gevoelens voelen

Seks zonder emoties is voor iedereen mogelijk, en zelfs vrouwen zijn niet wars om het te overleven. Uiteindelijk heeft een tijdje iets met deze vreemdeling verbonden. Bijvoorbeeld lust. En dat is genoeg.

2. Als je iets niet leuk vindt, bewaar dan niet

Als je partner bleek niet in staat om je te verlichten door een gepassioneerde prelude, is het onwaarschijnlijk dat er iets zal komen. En weet je wat? Je hebt het volledige recht om op te staan ​​en te gaan als hij gaat zoeken naar condooms.

3. Je weet alleen maar de naam

Je ziet hem in de eerste en laatste keer in het leven, dus weg van denkbare gesprekken! Begin een kwestie. Je hoeft niet te weten wie hij werkt, waar hij woont of zelfs zijn naam.

4. Je kunt doen wat je wilt

Oh, dit is misschien de belangrijkste plus. Je kunt echt ontspannen en alles verwijderen wat je wilt. Belichamen de meest dappere fantasieën, probeer iets nieuws, mis het moment niet!

5. Moeten hun condooms hebben

Vertrouw niet op dit probleem op iemand anders. Geloof me, je vreemdeling kan het echt niet zijn. Nou, of hij zal worstelen om je te overtuigen. Neem verschillende opties.

6. Deze bezetting is niet voor iedereen

En dit is normaal. Velen moeten weten dat de partner veel dichterbij komt om in bed te kunnen genieten van communicatie met hem in bed, dus ze zullen nooit beslissen over zo’n handeling of ongemakkelijk voelen.

7. Krijg het orgasme verdomd hard

Het lijkt erop dat je het voor plezier doet, maar niet alles is zo eenvoudig! Zelfs als je absoluut ontspannen bent, zal je orgasme nauwelijks het hoofddoel van je partner zijn – het zal alleen in zijn eigen cialis belang zijn.