BLOG

Kopieer dieper dan de oprechte geschiedenis van zendingsposes

Missionary Pose is ook bekend als Matrimonial, Mama Pope Poise, Anglo-American and Male Superior pose.

2. Dit is de enige cialis toegestane houding in Florida

Hoewel over de arrestaties van degenen die droomden om deze regel te schenden, is niets onbekend.

3. Waarschijnlijk is zij de oudste

Er wordt aangenomen dat zelfs onze oude voorouders – primaten deden. En primitieve mensen in de grotten liggen waarschijnlijk van aangezicht tot aangezicht, hij staat bovenaan, en er was een brand gestoken in de buurt. Wie weet.

4. Dit is de meest populaire positie

In een bekende studie van het gedrag van mannen (Kinsey-studies, 1948), verklaarde 90% van de respondenten het gebruik van deze houding, en had 9% alleen in haar geslacht. Gedurende 70 jaar in de wereld veranderde veel, maar statistieken – helaas, nauwelijks.

5. Het kan een pose van slagschip worden genoemd

Omdat het bordoren dat ook doen, ook al klinkt het ongewoon.

6. Niemand weet waarom ze zo heette

Het feit dat zendelingen mensen in de ondergeschikte gebieden onderwezen – niet meer dan een gemeenschappelijke mythe. De term verscheen in de jaren 50 en mogelijk geassocieerd met de

fouten van de vertaling van historische documenten. Antropoloog Bronislav Malinovsky in het boek op de Papuanische stamstammen vermeldt dat na het uiterlijk van christelijke zendelingen, de leden van de stam hun gevoelens in mensen begonnen te laten zien: bijvoorbeeld, gekust

en omarmd. Anderen veroordeelden hen hiervoor, noemden nieuwe gewoonten van Misinari Si Bubunela (“Missionary Fashion”) – door ze deze zendelingen te tonen.

7. Het kan niet alleen worden gebruikt voor vaginale seks

Bijvoorbeeld, geleid door een penis op en neer, houd het vast tussen de voeten van een vrouw. Anale seks is ook mogelijk, hoewel niet altijd.

acht. Dit is de derde favoriet pose bij mannen

Leiderschap houdt doggie-stijl, tweede plaats – vrouw cowboy. Statistieken in verschillende landen kunnen echter verschillen.